Herbář naleznete zde:

Herbář - 1. díl sedmé řady

Herbář - 1. díl sedmé řady

Ne 13.10 17:55
Premiéra

Startuje sedmá řada originálního lifestylového magazínu Herbář. Letošní Herbář bude světový – plný vůní, chutí a barev. Zdravá exotika, kterou dokážeme uvařit také u nás doma. A ochutnáme to nejlepší z celého světa! V minulých řadách jsme prozkoumali na sto padesát druhů bylin a teď je čas podívat se na koření. Hodně zblízka. Protože koření je populární všude a vlastně jsou to také byliny. Rozjeli jsme se podívat do Indie, abychom viděli, jak se koření pěstuje a jak vypadá v čerstvé podobě.

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 8. díl šesté řady - recept na zavináče a pečenáče

Herbář - 8. díl šesté řady - recept na zavináče a pečenáče

Ne 2.12 18:25
Premiéra

V osmém díle Herbáře se můžete těšit na šípkovou panna cottu, dlouhý slepičí vývar nebo skvělé fishcakes. Uvidíte taky recept na zavináče a pečenáče.

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 7. díl šesté řady - recept na medovník

Herbář - 7. díl šesté řady - recept na medovník

Ne 25.11 18:25
Premiéra

V sedmém díle Herbáře uvidíte recept na medovník, dále se dozvíte jak připravit Hovězí stew a Řepu po burgundsku. Prostor dostane taky jídlo se skanzenu - Pápěnka

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 6. díl šesté řady - recept na krkonošské kyselo a vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou

Herbář - 6. díl šesté řady - recept na krkonošské kyselo a vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou

Ne 18.11 18:25
Premiéra

V šestém díle uvidíte recept na krkonošské kyselo a vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou.

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 5. díl šesté řady - recept na pohankový dort a fašírku

Herbář - 5. díl šesté řady - recept na pohankový dort a fašírku

Ne 11.11 18:25
Premiéra

V pátem díle se můžete těšit na pohankový dort a fašírku.

Recepty v tomto dílu pořadu
Recepty Herbář: 

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 3. díl šesté řady - recept na švestkové knedlíky a tvarohovou bábovku s goji

Herbář - 3. díl šesté řady - recept na švestkové knedlíky a tvarohovou bábovku s goji

Ne 21.10 18:25
Premiéra

V třetím díle se můžete těšit na na švestkové knedlíky a tvarohovou bábovku s goji.

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 4. díl šesté řady - recept na staročeský guláš

Herbář - 4. díl šesté řady - recept na staročeský guláš

Ne 4.11 18:25
Premiéra

V tomto díle se můžete těšit na cizrnový salát a staročeský guláš.

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 2. díl šesté řady - recept na sváteční bylinkové kuře

Herbář - 2. díl šesté řady - recept na sváteční bylinkové kuře

Ne 14.10 18:25
Premiéra

V tomto díle se můžete těšit na sváteční bylinkové kuře.

Recepty v tomto dílu pořadu
Recepty Herbář: 

Mohlo by Vás taky zajímat

První autorská kuchařka Kateřiny Winterové z pořadu Herbář - Jíst a žít - Moderní kuchařka na dalších 100 let

První autorská kuchařka Kateřiny Winterové z pořadu Herbář - Jíst a žít - Moderní kuchařka na dalších 100 let

Čt 22.11 21:09

Herečka Kateřina Winterová představuje svou první autorskou kuchařku. Navazuje tak na úspěch pěti dílů knih o jídle Vaříme podle Herbáře a televizního pořadu Herbář, který také moderuje. Od října pokračuje opět na ČT 1 s novým Herbářem, který vznikal na základě její knihy Jíst a žít!, která vychází souběžně s pořadem.

„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě. S pokorou ke zkušenostem ověřenými mnoha generacemi, s úctou k životu zvířat i rostlin i s nadějí, že v rozumném užívání darů naší planety leží klíč k budoucnosti. Souhlasím s Antoinem de Exupéry, že zemi nedědíme po našich předcích, ale půjčujeme si ji od našich dětí,“ shrnuje Kateřina Winterová, autorka kuchařky Jíst a žít! a jedna z nejprodávanějších českých autorek knih o jídle, herečka a moderátorka televizního pořadu Herbář.

Kniha je rozdělena do kapitol, které představují problematiku hlavních potravin z pohledu současnosti a historie – mléko, maso, zelenina, ovoce, obilniny a sladidla. Ta se vine jako červená nit celou knihou. Kateřina Winterová se se čtenáři dělí o fakta a zkušenosti, proč a jaké potraviny pěstuje, kupuje, vaří nebo dává svým dětem s lehkostí a vtipem, jak jej znáte z Herbáře.

Na 256 stranách najdete přes 100 moderních a svěžích receptů ze zdravých surovin bez zbytečného dietního dogmatismu s krásnými fotografiemi od týmu La Buchta.

Mohlo by Vás taky zajímat

Herbář - 1. díl šesté řady - Dýňová roláda s karamelovou chutí

Herbář - 1. díl šesté řady - Dýňová roláda s karamelovou chutí

Ne 7.10 18:25
Premiéra

Kateřina Winterová se vrací se šestou sezónou Herbáře. Na byliny, jídlo a vaření se tentokrát podívá nově. Jak? Dozvíte se už v prvním díle.

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Stránky