Zdeněk Pohlreich opět rozpálí gril a ukáže vám jak griluje nejoblíbenější maso - drůbež. K drůbežímu menu přidá ještě křepelku, perličku a krůtu.
Zdeněk Pohlreich opět rozpálí gril a ukáže vám jak originálně grilovat ryby nebo mušle.
Zdeněk Pohlreich opět rozpálí gril a připraví tentokrát jenom lehké jídla - všechny bez masa.
V třetím díle pořadu se Zdeněk Pohlreich pustil do grilování zvěřiny. Připraví například srnčí kýtu špikovanou špekem.
Zdeněk Pohlreich v tomto díle připraví vepřové menu. Těšit se můžete například na domácí vepřové klobásky s nakládanou zeleninou.
Zdeněk Pohlreich opět na svém statku! Gril rozpaluje už čtvrtou sezónu. Tentokrát se můžeme inspirovat receptem na mexické fajitas, telecí klopsy s houbovou omáčkou, zapékanou čekanku se sýrem taleggio a pistaciemi, grilované batáty s chilli a se skořicí, tataki z hovězí svýčkové
Zdeněk Pohlreich rozpálí gril ve Španělsku! V zemi slunce, olivových hájů a citrusových plantáží, kde se prý dobrému jídlu a pověstné španělské vřelosti nelze vůbec vyhnout. Pojďme se tedy pobavit, poznat španělskou přírodu i kulturu a samozřejmě si pochutnat. Nejlákavější recepty vám pak Zdeněk představí krok za krokem
Závěrečný díl třetí řady Rozpal to, šéfe! - naučte se jak grilovat vepřové "CTčko", chilského okouna i to, jak si připravit floridský burger.
V pořadu dostane prostor indická kuchyně. Těšit se můžete například na jehněčí šašlik, kuřecí tandoori nebo smažený banán.
V pořadu dostanou prostor speciality kuchyně, která gastronomii povýšila na umění. Těšit se můžete například na napůl pečeného lososa nebo na salát s grilovanými játry.
V pořadu vám Zdeněk Pohlreich naservíruje pečené brambory s bílým jogurtem, grilované kuře s římským kmínem a senzační domácí hot dog.
V pořadu Zdeňka Pohlreicha se dozvíte jak připravit mořského vlka, lasagne s králičím masem nebo fenyklový salát.
V třetím díle III. řady pořadu Rozpal to, šéfe! Z. Pohlreich se můžete těšit na asijskou kuchyni. Připravovat se budou kuřecí špízy, vietnamské rolky, thajské kari nebo ryba v páře.
Začalo jaro a s ním je tady taky start nové grilovací sezóny. V neděli v 18 hod na Primě startuje nová série pořadu Zdeňka Pohlreicha věnovaného speciálně grilování. V pořadu Rozpal to, šéfe! přináší grilovací recepty, kterými určitě zaujmete hosty.
V druhém premiérovém díle III. řady pořadu Rozpal to, šéfe! Z. Pohlreich připravil vařené krevety, steak z ptáka Emu, jehněčí hřbet s krustou z makadamových ořechů.
Začalo jaro a s ním je tady taky start nové grilovací sezóny. V neděli v 18 hod na Primě startuje nová série pořadu Zdeňka Pohlreicha věnovaného speciálně grilování. V pořadu Rozpal to, šéfe! přináší grilovací recepty, kterými určitě zaujmete hosty.
Zdeněk Pohlreich opět na svém statku! Rozpálí gril, rozvášní chuťové buňky, uvaří pro vás i své přátele. Jednoduše, s nápadem i vtipem, prostě nejlíp. První premiérový díl v tomto roce sledujte v neděli v 18.00 na Primě.