V neděli startuje další řada pořadu Zdeňka Pohlreicha o grilování - Rozpal to, šéfe!

Ne 1.5 18:00

Začalo jaro a s ním je tady taky start nové grilovací sezóny. V neděli v 18 hod na Primě startuje nová série pořadu Zdeňka Pohlreicha věnovaného speciálně grilování. V pořadu Rozpal to, šéfe! přináší grilovací recepty, kterými určitě zaujmete hosty. Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě.
140 moderních grilovacích receptů Zdeňka Pohlreicha najdete taky v jeho knize Grilování, která vyšla minulý rok. Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.