Gondíci s. r. o. - recepty na švestky a blumy

So 5.9 17:35

Podzim je období švestek a trnek, diváci se proto dozvědí, jak se vyrábí slivovice, a dostanou tipy, jak ji správně konzumovat. Švestky a blumy se také budou zpracovávat v rubrice FRESH.
V sobotu 5. září se s Gondíky vydáme do muzea železnic, na stavbu pasivního domu i výrobu slivovice.
Začátek školního roku bude tématem dalšího dílu Gondíků. Doktorka poradí, jaké parametry by měl splňovat školní batoh, aby neškodil zdraví školáka. Dále Adéla s Daliborem navštíví zajímavou pasivní dřevostavbu. Na své si přijdou i fanoušci železnice – Adéla s Daliborem navštíví železniční muzeum.
I v dalším díle bude pokračovat rekonstrukce zahrady na vile kolem bazénu, pokud jde o pohyb, Gondíci se zase vrátí ke sportovnímu lezení, tentokrát bude lekce už pro mírně pokročilé. A floristka ukáže dekorace na září.