Praha naleznete zde:

Vítězkou 13. série Prostřeno! z Prahy a Středních Čech je Daniela Brožová

Vítězkou 13. série Prostřeno! z Prahy a Středních Čech je Daniela Brožová

Pá 22.1 17:50

Vítězkou 13. série Prostřeno! z Prahy a Středních Čech se stala přátelská a společenská Daniela Brožová, která získala v soutěži 33 bodů. Získala si taky sympatie diváků - milá, se smyslem pro spravedlnost a skvělým menu.
Soutěžní menu s odkazy na recepty:
Domácí paštika se šípkovou marmeládou a pečivem
Dýňový krém
Kachní stehýnko s bylinkovými bramborovými noky
Podzimní ovocný závin se šlehačkou

Prostřeno! XIII (3) Praha a Střední Čechy - Martina Fraňová - 30 bodů

Prostřeno! XIII (3) Praha a Střední Čechy - Martina Fraňová - 30 bodů

St 20.1 17:50
Premiéra

Martina Fraňová získala v soutěži 30 bodů.
Soutěžní menu:
Kachní paštika s francouzskou bagetkou
Indická čočková polévka
Kachní prsa se švestkami, bramborové pusinky, cibulová marmeláda
Čokoládová pěna se šlehačkou a borůvkami

Recepty v tomto dílu pořadu

Prostřeno! XIII (2) Praha a Střední Čechy - Jana Prchalová - 30 bodů

Prostřeno! XIII (2) Praha a Střední Čechy - Jana Prchalová - 30 bodů

Út 19.1 17:50
Premiéra

Jana Prchalová získala v soutěži 30 bodů.
Soutěžní menu
Sušené švestky zapečené ve slanině
Zeleninová polévka s bramborem
Gratinované brambory s vepřovým plátkem, houbami a nivou
Jablečný štrúdl

Recepty v tomto dílu pořadu

Prostřeno! XIII (1) Praha a Střední Čechy - Ekatěrina Novoselová - 32 bodů

Prostřeno! XIII (1) Praha a Střední Čechy - Ekatěrina Novoselová - 32 bodů

Po 18.1 17:50
Premiéra

Ekatěrina Novoselová původem z ruské Sibiře získala v soutěži 32 bodů.
Soutěžní menu
Variace salátů
Ruská polévka „solanka"
„Super kuřátko" s rýží a zeleninovým salátem
Mini cake se sibiřskou chutí

Recepty v tomto dílu pořadu

Prostřeno! Praha - Monika Černohousová

Prostřeno! Praha - Monika Černohousová

Pá 6.11 17:50

Monika (20) bydlí s maminkou, miluje sport a je zadaná.Není žádným tajemstvím, že Vojtěch se chce Monice pomstít. Proč? Nějak mu leží v žaludku, a nejen ona… Dostane taktik lekci? Co Pražáci ochutnají na poslední večeři?
1) Nachos s guacamole a rajčatovou salsou
2) Mexická rajčatová polévka
3) Ostré hovězí s kukuřicí a bramborovými plackami
4) Domácí zmrzlina

Prostřeno! Praha - Michal Kobzák

Prostřeno! Praha - Michal Kobzák

Čt 5.11 17:50

Slovák Michal (28) je velmi aktivní, momentálně pracuje v Mladé Boleslavi ve Škoda auto v oblasti plánování. Je pohodový a v kuchyni se snaží. Ale ne všechno jde hladce, nervy pracují před kamerou a v časovém presu i jemu. Jak to nakonec dopadne? Michal se rozhodl pro moderní a lehčí kuchyni s nádechem světovosti:
1) Rillettes, Šmirkas, domácí pečivo
2) Dýňový krém s překvapením
3) Panenka s parmazánovo-švestkovým přelivem, gratinovanané brambory
4) Čokoladový mousse.

Prostřeno! Praha - Aneta Kosobudová

Prostřeno! Praha - Aneta Kosobudová

St 4.11 17:50

Malířka a výtvarnice Aneta (25) je tak trochu alternativní svéráz, bude taková i její večeře? Jídelníček slibuje Itálii i veverky. Že by se v Braníku přemnožily?
1) Zeleninové mini rizoto s parmezánem
2) Pikantní rajčatová polévka z jihočeské hlavičky
3) Veverčí špízy podávané s „La Ratte“
4) Tvarohový sorbet s ovocem a čokoládou.

Prostřeno! Praha - Vojtěch Ježek

Prostřeno! Praha - Vojtěch Ježek

Út 3.11 17:50

Vojtěch (29) se rozhodl, že zvítězí za každou cenu. Vyjde mu jeho plán? To by musel nejdříve dobře a včas uvařit a mít po ruce všechny suroviny. Co řeknou hosté tomu, že bude během vaření odbíhat nakoupit do obchodu? A projeví se na jeho vaření, že pracoval chvíli dokonce jako kuchař? Čím chce upovídaný Vojta z Černého Mostu své soupeře ohromit?

Jeho menu:
1) Cherry rajčátka s křenovým krémem
2) Hovězí vývar s kvasnicovými noky
3) Svíčková z králíka, domácí houskový knedlík
4) Taštičky z listového těsta s lesním ovocem

Prostřeno! Praha - Jakub Hodan

Prostřeno! Praha - Jakub Hodan

Po 2.11 17:50

Jakub (23) vystudoval elektro-strojírenskou průmyslovku a živí se jako řidič. Jeho největším koníčkem jsou bojové sporty, rád chodí do posilovny a věnuje se meditaci.
Jeho menu:
1) Listové těsto s rukolou a sýrem
2) Francouzská cibulačka
3) Pečený mořský vlk
4) Zmrzlinový pohár Etonmess.